Behoefte aan coaching?

Ben je ergens in vastgelopen? Stroomt het niet lekker op je werk? Of zijn er strubbelingen in je privé leven die jouw functioneren negatief beïnvloeden? Verlang je naar meer authenticiteit en waarachtigheid in je werk en je leven? En heb je behoefte om daar met een ervaren coach over te praten?

Nanette Kant loopt graag een eindje met je mee om te kijken wat wezenlijk belangrijk voor je is. Ze brengt je graag weer in contact met je bezieling en je inspiratie. Samen met jou onderzoekt ze wat er in de weg zit om jouw volle potentie en jouw eigen waarheid te kunnen leven. Niet alleen in je werk, maar ook in je privéleven.

De gesprekken worden al wandelend uitgevoerd, waarbij de natuur actief wordt ingezet. De persoonlijke en warme aandacht van Nanette, haar scherpe blik en feilloze intuïtie zullen je al snel bij de kern van je dilemma brengen. Haar heldere en concrete manier van werken zullen je de nodige praktische handvatten geven, waarmee je letterlijk stappen verder zult zetten.

Kosten

Een enkel verhelderend gesprek: 195 euro
Traject van 3 gesprekken: 550 euro
Traject van 6 gesprekken: 999 euro

Een sessie duurt 2 uur en heeft plaats in de bossen van Baarn of Bilthoven.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Vuil dan onderstaand formulier in.

Let op: na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Gebeurt dit niet, dan is er iets misgegaan en kun je het opnieuw proberen of een los mailtje sturen naar info@innersteps.com