Coaching voor leidinggevenden

Als leidinggevende kun je regelmatig het gevoel hebben er helemaal alleen voor te staan. Hoe fijn kan het zijn om al wandelend te sparren met iemand die een frisse blik op jouw situatie kan werpen. Samen kijken hoe je trouw kunt blijven aan jouw authenticiteit en bezieling en vanuit rust en vrijheid om kunt gaan met de dilemma’s die je tegenkomt.

Het kan ook zijn dat het op je werk wel goed lijkt te gaan, maar dat je privé worstelt met bepaalde zaken die niet stromen. Een relatie die niet lekker loopt, zorgen om kinderen die niet lekker in hun vel lijken te zitten, verlies van een dierbare, of een verborgen verslaving die je in je greep houdt. Je verhaal kunnen doen aan een buitenstaander, die niets met jouw werk of privéleven te maken heeft, maar er onbevooroordeeld voor jou kan zijn, kan veel rust en ruimte brengen in de opgehoopte spanning.

Daarnaast kan Nanette kan je helpen meer zicht te krijgen over wat er precies speelt, en samen met jou kijken wat er nodig is om ook privé meer vreugde, levendigheid en stroming te ervaren.

Kosten

Een enkel verhelderend gesprek: 195 euro
Traject van 3 gesprekken: 550 euro
Traject van 6 gesprekken: 999 euro

Een sessie duurt 2 uur en heeft plaats in de bossen van Baarn of Bilthoven.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Vuil dan onderstaand formulier in.

Let op: na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Gebeurt dit niet, dan is er iets misgegaan en kun je het opnieuw proberen of een los mailtje sturen naar info@innersteps.com