Gratis mini-cursus natuurcoaching

Ben je het zat om tussen vier muren te werken?
Snak je naar meer ruimte? Naar meer vrijheid?
Meer buiten, meer natuur?

Ontdek of het tijd is voor een nieuwe verfrissende stap!

Laat je inspireren en download op deze pagina de mini-cursus natuurcoaching.

En als je een vriend ook blij wil maken met deze cursus ontvang je daarnaast het handige overzicht ’50 vragen voor de natuurcoach’.

Een uitgebreide kennismaking met het vak natuurcoaching

De mini-cursus biedt een uitgebreide kennismaking met het vak natuurcoaching volgens de werkwijze en visie van Innersteps.

De cursus is bedoeld voor mensen die met mensen (willen) werken en willen ontdekken of natuurcoaching wellicht een aantrekkelijke methodiek is om in hun begeleiding te betrekken. De cursus kan ook als waardevolle voorbereiding dienen voor degenen die zich hebben ingeschreven voor de basistraining natuurcoaching van Innersteps.

De inhoud van deze cursus bestaat uit 2 delen. Het eerste deel biedt inhoudelijke informatie over natuurcoaching zoals Innersteps dat uitdraagt, en gaat uitgebreid in op de spirituele visie die daar aan ten grondslag ligt. In het 2e deel tref je praktische oefeningen en werkvormen waarmee je naar buiten kunt om jezelf te trainen in een nieuwe manier van reflecteren in en met de natuur.

’50 vragen voor de natuurcoach’ biedt een handig overzicht met concrete vragen die je aan je coachee kunt stellen als je met beelden uit de natuur werkt.

Download hier de mini-cursus Natuurcoaching

Ik maak graag een vriend blij met de mini-cursus en ontvang als bonus ’50 vragen voor de natuurcoach’