Onthaasten op vakantiewoning Casa Samatha

Zoek je een bijzondere plek om tot rust te komen? Een sfeervolle vakantiewoning in het zuiden van Portugal, rustig gelegen, omgeven door landelijk groen en toch niet ver van zee?

Casa Samatha was ooit een oude boerenwoning, die in 2009 tegen de vlakte is gegaan en is door de Portugese eigenaar opnieuw als dubbel woonhuis opgetrokken. Het ene gedeelte was voorheen de privé woning van Nanette, en wordt nu alleen voor langere perioden doorverhuurd, het andere is per week beschikbaar als vakantieverblijf voor 1 tot 5 personen.

Beide verblijven zijn sfeervol ingericht, hebben eigen terrassen met diverse zitjes, omringd door potten met bloemen, druiven en kleurige bougainvilles. De woonkamer van het gastenhuis heeft een open keuken, badkamer en extra toilet en drie slaapkamers met in totaal 6 bedden. De privéwoning heeft een aparte eetkeuken en 2 slaapkamers.

De tuin is weelderig begroeid met kleurige bloemen, heeft een kruidencirkel en een vuurplaats gemaakt van keien uit het land en loopt over in een enorme sinaasappelboomgaard, waar je vrij bent om dagelijks je eigen sinaasappels te plukken of lekker in de hangmat te luieren.

De woning is landelijk gelegen, met veel eigen terrein. Er is een lieve hond die je ’s ochtends vriendelijk verwelkomt, een schat van een kat en veel bezoek van velerlei vogelsoorten.

Het huis ligt 3 km van het lange strand Meia Praia verwijderd, 2 km van het dorpje Odiaxere, waar de bakker het brood nog in een originele houtoven bakt, en 5 km van het historische stadje Lagos. De omgeving biedt velerlei mogelijkheden om te wandelen. Een klapper met een 20-tal gevarieerde wandelingen, ligt in het huisje voor je klaar.

Klik hier voor prijzen en reserveren

Prijzen gastenhuis

Laag seizoen: 315 euro per week

1 November tot 20 december
4 Januari tot 14 maart

Midden seizoen: 420 per week

15 Maart tot 1 juli
21 December tot 3 januari
1 September tot 31 oktober

Hoog seizoen: 560 per week

1 juli tot 1 september

Op 1 dec krijgt Casa Samatha nieuwe bewoners. Wij gaan het laatste zomerseizoen in en bieden 25% korting op alle boekingen die vanaf 1 juni worden gemaakt.

Extra kosten:

Voor gebruik van de gaskachel in de winter wordt een bijdrage van 3 euro per dag gevraagd.

Het is handig een auto te huren. Dit kan bijvoorbeeld bij luzcar.com

Beschikbaarheid gastenhuis

Klik hier om de beschikbaarheid te bekijken

Schrijf hier in om te reserveren of informatie aan te vragen