Praktische info trainingen Portugal

Dagindeling

Dag 1 is aankomstdag. Je kunt die dag gebruiken om lekker aan te komen, de omgeving te verkennen en met de andere deelnemers kennismaken. We gebruiken de avondmaaltijd voor een informele introductie. Het trainingsprogramma start de volgende ochtend om 9.30 uur. We werken dagelijks van 9.30 tot een uur half 4. Er is één vrije dag tussendoor. Het programma eindigt op dag 7 rond een uur of drie. Dag 8 is vertrekdag.

Verblijf

Nanette werkt samen met twee prachtige, sfeervolle plekken: Quinta da Alfarrobeira (weken in november en januari) en Casa Vale de Lama (weken in februari en mei). Klik hier voor meer info en prijzen.

Vlucht

Ryanair heeft voordelige vluchten op Faro vanuit Eindhoven, Maastricht, Weeze en Charleroi. Ook Transavia vliegt redelijk voordelig vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Transfer van/naar vliegveld

Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je ervoor kiezen om met de trein te komen of een airport transfer te boeken. Je zou ook een autootje kunnen huren, al dan niet samen met een andere deelnemer, zodat je aan het eind van de cursusdagen er nog even lekker op uit kan, richting strand of stad. In je reserveringsbevestiging word je hierover uitgebreid geïnformeerd.

Prijzen

  • Training:
    899 euro bij reservering voor 1 januari 2018
    1050 euro bij reservering na 1 januari 2018
  • Vlucht naar Faro: afhankelijk van je eigen keuze
  • Accomodatie: klik hier

Data

Zie AGENDA