Accomodaties Portugal

Nanette werkt samen met twee prachtige, sfeervolle plekken: Quinta da Alfarrobeira en Casa Vale de Lama in zuid Portugal. In de agenda kun je zien op welke plek de training plaats vindt.

Quinta da Alfarrobeira is een zinnenstrelend landgoed, waar elke kamer en elk plekje buiten met oog voor kunst en sfeer is gemaakt. In het gedeelte wat aan Innersteps beschikbaar wordt gesteld zou je je zomaar in een Moors paleis kunnen wanen, zo mooi zijn de badkamers, de gewelven, de antieke deuren en de oude betegelde vloeren.
Het landgoed is al jaren een geliefde rust en ontmoetingsplek voor bewuste en kunstzinnige gasten afkomstig uit alle delen van de wereld. Lees meer

Casa Vale de Lama is zowel een biodynamische boerderij, met als specialisme permacultuur, als een een prachtig eco-resort. Bij alle activiteiten die er worden ontplooid, staat steeds de verbinding tussen mens en natuur centraal. Het resort wordt gerund door jonge enthousiaste Portugese mensen, die vol liefde en aandacht jouw verblijf tot een optimale ervaring maken. Je verblijft er op basis van volpension. Er wordt ongelooflijk lekker biologisch gekookt met groenten en kruiden uit eigen tuin. Ook voor onze pick-nick krijgen we met aandacht bereide maaltijden mee.
De zeer ruime nieuwe kamers hebben allemaal een eigen badkamer met bad en uitzicht op zee. Ze bestaan uit een ruime mezzanine en een benedenverdieping met openslaande deuren naar de tuin. Voor foto’s en meer info, klik hier.

Prijzen

Quinta da Alfarrobeira
Prijzen variëren van 210 euro per week voor een gedeelde kamer en 350 voor een 1 persoonskamer. Er zijn verschillende mogelijkheden en verschillende prijzen, omdat alle kamers uniek zijn. Klik hier voor meer info, foto’s en bijbehorende prijzen.

* Op Quinta da Alfarrobeira zorg je zelf voor ontbijt en lunch en op je vrije dag ook voor het diner. Voor de avondmaaltijden op de vijf trainingsdagen zal een kok heerlijk biologisch komen koken. De kosten hiervoor bedragen 100 euro p.p. (5 x 3-gangen menu). 

Casa Vale de Lama
455 € .p.p. per week bij overnachting op een zeer ruime 2/3 persoonskamer met verdieping en zeezicht. De prijs is inclusief alle maaltijden. Toeslag voor alleen gebruik van de kamer: 37,50 € per nacht.