Blogs

Het belangrijkste instrument dat je als coach inzet, ben jijzelf. Wil jij zo zuiver mogelijk naast die ander staan, stevig en geaard, vrij van projecties en ‘beter’ weten, dan vraagt dat om een grote mate van bewustzijn op je eigen zijn en functioneren. Telkens weer zien waar je verstrikt zit in een oud verhaal, waar angst domineert en leren hoe je die betovering kan doorbreken en naar vertrouwen kan bewegen. De beste investering die je als coach kan doen, is werken aan je eigen persoonlijke groei. Aan jouw persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap gaat over waarachtig in relatie zijn met alles wat zich in jouw leven ontvouwt. Het gaat ook over de kunst van gelukkig zijn. En bezieling hebben in je werk. Over wezenlijk in verbinding zijn. Daar gaan onderstaande blogs allemaal over. Ze dienen als ondersteuning aan coaches die zich breed willen blijven scholen. Uiteraard zijn ook de lezers die geen coach zijn, van harte welkom om mee te lezen.

‘Geïnspireerd werken en gelukkig leven hebben alles te maken met jouw innerlijke houding. Met hoe je bent en hoe je het leven bekijkt en ervaart, veel meer nog dat wat je doet’, is de overtuiging van Nanette Zij schrijft vanuit een grote doorleefde wijsheid. Open en oprecht. Onlangs is haar eerste gebundelde reeks artikelen bij uitgeverij Bewust-Zijn verschenen onder de titel Zen in de chaos.

Wil je de blogs graag volgen? Klik hier.

Meer artikelen lezen? Bestel hiernaast het boek Zen in de chaos.