Co-trainers & coaches

Naast Nanette, zijn er twee co-trainers, die de basistraining van Innersteps begeleiden: Myrtle Vos en Iva Gration. Beide vrouwen hebben de opleiding bij Innersteps gevolgd en worden momenteel intensief  door Nanette begeleid in het trainerschap.

Nanette: “Ik heb Myrtle en Iva gekozen omdat zij niet alleen het gedachtengoed van Innersteps met heel hun hart onderschrijven, maar omdat ik zie dat ze het leven. Iva en Myrtle houden van natuur en houden van stilte. Ze ademen voelend. Ze zijn zintuigelijk ingesteld. Ze hebben een scherp oog en bieden ruimte voor wat zich wil laten zien en ontvouwen. Ook hebben ze beide de nodige uitdagingen in het leven moeten aangaan, wat een doorleefde wijsheid geeft aan hun trainerschap. Daarnaast zijn het allebei ontzettend leuke vrouwen. Ik beschouw het als een hele waardevolle toevoeging aan de school dat zij met hun geheel eigen, natuurlijke en authentieke wijze de methodiek van Innersteps zullen uitdragen.”

Individuele coaching

Je kunt bij Myrtle en Iva ook terecht voor individuele natuurcoach sessies. Nanette zelf coacht alleen cursisten met een supervisie of een startersvraag. Voor alle andere thema’s kun je bij Myrtle en Iva terecht.

Lees meer over Myrtle Vos op haar site De verademing
Lees meer over Iva Gration op haar site Daily Nature