Coaching voor starters

Je wil al een tijdje voor jezelf beginnen als wandelcoach of natuurcoach, maar ergens ligt daar een drempel die je tegenhoudt. Of je bent wellicht al voor jezelf begonnen, maar het loopt maar niet. Je vraagt je af: Wat houdt me tegen? Ben ik wel goed genoeg? Is er wel een plek voor mij tussen al die andere coaches? Wat is eigenlijk mijn doelgroep en hoe word ik zichtbaar op de markt?

In de rollen van coach en adviseur met de ervaring van jaren succesvol ondernemen, begeleidt Nanette je stap voor stap door al die vragen heen. Elke stap zal leiden tot concrete acties, die passen bij jouw manier van zijn. Doel is dat jij uit je verkramping komt en vanuit een natuurlijke flow, op jouw eigen unieke wijze, met plezier en vol vertrouwen je eigen praktijk gaat starten en tot bloei brengt.

‘Ook het ondernemerschap kent een natuurlijke kringloop’

Leidraad en spiegel in dit proces is de natuur die ons omringt. Zoals ieder levend organisme op aarde een eigen rol en betekenis in het groter geheel heeft, is er voor jou, met jouw talenten, ook een unieke plek die van bijzondere waarde is. Wil jij volledig tot bloei kunnen komen, dan is het van belang gunstige condities te creëren. Als de grond vruchtbaar is, er genoeg regen valt, dan krijgt de sinaasappelboom veel sinaasappels. En zoals er een natuurlijke kringloop is, van bloesem naar oogst, zo kent ook het ondernemerschap een natuurlijke kringloop. Ook hier geldt: volg en respecteer de wetten van de natuur. Probeer niet een appel te zijn als je een sinaasappel bent, ga geen vruchten plukken, als ze nog niet rijp zijn.

Programma

Tijdens 3 wandelcoach sessies van ieder 2 uur in de bossen van Baarn of Bilthoven gaan we de volgende vragen uitwerken:

  • Is je wens helder? Hoe ziet jouw ideale praktijk eruit?
  • Wat houdt je tegen om te starten, welke aannames zitten in de weg?
  • Hoe kun je je (zelf)vertrouwen voeden?
  • Wat is je ‘niche’?
  • Hoe creëer je een helder aktiviteiten aanbod?
  • Op welke ‘natuurlijke’ manieren kan jij jezelf zichtbaar maken op de markt?

Aan het eind van het traject heb je een concreet stappenplan om met je praktijk van start te gaan, dan wel een goede doorstart te maken.

Heb je de meeste vragen al voor jezelf beantwoord, en denk je slechts 1 verhelderend gesprek nodig te hebben, dan is dat ook mogelijk. Of wil je dat Nanette in het eerste jaar nog aan de zijlijn meeloopt, dan kan dat uiteraard ook.

Kosten

Een enkel verhelderend gesprek: 195 euro
Traject van 3 gesprekken: 550 euro
Traject van 6 gesprekken: 999 euro

Studenten van de opleiding Natuurcoaching van Innersteps ontvangen 10% korting

Schrijf hier in om te reserveren of informatie aan te vragen

Let op: na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Gebeurt dit niet, dan is er iets misgegaan en kun je het opnieuw proberen of een los mailtje sturen naar info@innersteps.com