Supervisie: een spiegel op je functioneren

Voel je je onzeker als wandelcoach? Loop je tegen bepaalde zaken aan tijden het begeleiden van je cliënten. Zou je meer vanuit een natuurlijke flow willen coachen? Wil je meer van Nanette leren over het inzetten van de natuur als werkvorm?

Nanette is gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van wandelcoaches. Uit ervaring weet zij wat het is om een eigen bedrijf te starten. Ze weet hoe belangrijk het is te focussen, na te denken over jouw unieke kwaliteiten en dat wat je wilt uitdragen. Hoe belangrijk het ook is om authentiek te zijn en wat er nodig is om bij je spirit te komen. Ze weet wat het is om tegen je eigen weerstanden aan te lopen en wat de beloning is als je blijft vertrouwen en gewoon doorgaat. Ze vind het heerlijk om jou bij je creatieve flow te brengen, daar waar je alleen nog maar denkt in mogelijkheden, in plaats van beperkingen.

Met haar brede achtergrond als journalist, PR-functionaris, ondernemer en trainer, kan ze naast een coachende rol ook een praktische en inspirerende sparrings rol vervullen en je voorzien van waardevolle tips en adviezen.

Je kunt kiezen voor:

  • 3 sessies van 2,5 uur tijdens een een wandelcoach-week in Portugal
  • één of meerdere wandelsessies in Baarn
  • een skype sessie van 30, 45 of 60 min

Wandelcoach-week Portugal

Er even helemaal tussenuit, letterlijk afstand nemen, uitrusten, nieuwe energie op doen en op een verfrissende wijze aan de slag met de vragen die je bezig houden. Dit unieke en compacte concept van Innersteps blijkt telkens weer bijzonder krachtig en effectief te zijn!

Programma

Tijdens jouw verblijf neemt Nanette je drie keer mee de natuur in. Jullie wandelen door vruchtbare afgelegen valleien, langs de oevers van een prachtig stuwmeer en over de indrukwekkende kliffen van de Atlantische oceaan. In de 7,5 uur intensieve coaching, zul je vele stappen verder komen op jouw pad. En al wandelend krijg je automatisch allerlei voorbeelden aangereikt hoe je de natuur actief kunt gebruiken bij het coachen van je cliënten en ervaar je zelf de krachtige werking ervan.

Verblijf

Tijdens deze week kun je in het gastenhuis van Nanette logeren tegen gereduceerd tarief*. Je hebt het hele huis, inclusief meditatieruimte voor jezelf. Je verblijft er op basis van logies, dat betekent dat je zelf je maaltijden bereidt. En buiten de sessies om, is de tijdsaanvulling aan jou. Je kunt lekker luieren in de tuin, wandelen in de omgeving of uitwaaien aan zee. Het is handig om een autootje te huren, zodat je mobiel bent. Voor meer info zie ook: Casa Samatha. Indien het gastenhuis reeds bezet is, zal Nanette je over andere accommodaties adviseren.

* Gereduceerd tarief geldt niet voor het hoogseizoen

Kosten

Wandeloach-week Portugal : 550 euro (dit is excl reis- en verblijfkosten, zie hiervoor de info op Casa Samatha)
Supervisie wandeling in NL: 160 euro per sessie
Skype sessie: 35 euro per half uur

Schrijf je hier in om de week te reserveren en/of nadere informatie aan te vragen