Intensive groesbeek

De basistraining wordt ook als 5-daagse intensive in Groesbeek aangeboden. We verblijven dan in conferentieoord De Poort. Een heerlijke plek gelegen in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte maken het een ideale plek om onze cursus hier te geven. Er wordt heerlijk gekookt en de medewerkers zijn super gastvrij. 's Avonds kun je een kampvuur maken om je lekker aan te warmen.

De inhoud van de training is hetzelfde als de basistraining, wat je echter niet meekrijgt is het oefenen met je intervisiegroepje en oefencliënten tussen de trainingsdagen door. Je kunt dat wel met de andere deelnemers organiseren na thuiskomst. Verder krijgt eigen proces als coachee meer aandacht tijdens deze intensive. Dat maakt de 5-daagse intensief, maar ook bijzonder waardevol.


Bonusmateriaal

Als student van deze training krijg je gratis toegang tot twee extra online trainingen:

De Engelstalige online training Nature Based Coaching &
de online audiotraining Natuurlijk Ondernemen.

Dat betekent dat jouw training wordt ondersteund met uniek filmmateriaal, waarin je Nanette aan het werk ziet, video tutorials en een uitgebreid online stappenplan, waar je je leven lang toegang tot hebt. Je ontvangt ook steeds alle updates én je kan in de toekomst onbeperkt vragen insturen over zaken waar je in de toekomst tegenaan loopt in je praktijk.

Ook krijg je ondersteuning bij het opzetten van je eigen praktijk via een uitgebreide online training die bestaat uit 17 lessen. Hierin deelt Nanette haar kennis over succesvol ondernemen via podcasts, zodat je niet vastgekluisterd hoeft te zitten aan je beeldscherm. Je krijgt daarnaast schriftelijke uitleg, een helder stappenplan en inspirerende opdrachten in de natuur, waarmee je een mooie organische (door)start kan maken van jouw bedrijf.


Voor wie

De training staat open voor zowel ervaren als iets minder ervaren coaches.

Voorwaarden voor deelname basistraining:

  • HBO opleidingsniveau
  • Ervaring in het begeleiden van mensen of afgeronde coachopleiding
  • Minstens drie jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling

Data

 

Zie AGENDA

 

Prijs

De prijs voor de training bedraagt op dit moment

1749 €

De prijs voor de overnachtingen en de maaltijden ligt rond 475 €
(dit betaal je rechtstreeks aan De Poort)

 

* Alle onderwijsactiviteiten van Innersteps zijn vrijgesteld van BTW.
* De mogelijkheid voor gespreid betalen tref je op de aankooppagina.
* Klik hier als je werkgever of een instantie jouw cursus betaalt.