Intensive groesbeek

De basistraining wordt ook als 5-daagse intensive in Groesbeek aangeboden. We verblijven dan in conferentieoord De Poort. Een heerlijke plek gelegen in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte maken het een ideale plek om onze cursus hier te geven. Er wordt heerlijk gekookt en de medewerkers zijn super gastvrij. 's Avonds kun je een kampvuur maken om je lekker aan te warmen. 

De inhoud van de training is hetzelfde als de basistraining, wat je echter niet meekrijgt is het oefenen met je intervisiegroepje en oefencliënten tussen de trainingsdagen door. Je kunt dat wel met de andere deelnemers organiseren na thuiskomst. Verder krijgt eigen proces als coachee meer aandacht tijdens deze intensive. Dat maakt de 5-daagse intensief, maar ook bijzonder waardevol.

Voor info over het inhoudelijke programma, de instapvoorwaarden en het bonusmateriaal verwijzen we graag naar de informatie zoals omschreven bij de basistraining in de Hoorneboeg.


Studiebelasting

De training bestaat uit 5 lesdagen. Daarnaast ben je een uur per dag kwijt aan het doorlezen van het lesmateriaal en evalueren van hetgeen je geleerd hebt. Het lezen van de boeken op de literatuurlijst is optioneel. Na de training gaat het studeren eigenlijk verder. Je wordt verzocht zoveel mogelijk te gaan coachen met oefenencliënten. Heb je nog weinig coachervaring, dan adviseren we om minimaal 5 volledige oefentrajecten te doen, voor je met betalende cliënten aan de slag gaat. Ben je meer ervaren, dan kan dat al eerder.


Data

 

Zie AGENDA

 

Prijs

De prijs voor de training bedraagt:

1849 €

De prijs voor de overnachtingen en de maaltijden komt er nog bij > dit betaal je rechtstreeks aan De Poort. De prijs van het all-in arrangement is 360 € voor een kampeerplek en vanaf 450 € voor een hotelkamer of Pipowagen. Vanaf 13 feb. 2023 berekent De Poort een energietoeslag van 2,50 € p.p.p.d.

 

  • Alle onderwijsactiviteiten van Innersteps zijn vrijgesteld van BTW.
  • De mogelijkheid voor gespreid betalen tref je op de aankooppagina.
  • Klik hier als je werkgever of een instantie jouw cursus betaalt
Voor deze training kun je STAP-subsidie aanvragen van maximaal 999 €. Klik hier voor meer informatie.