Intensive groesbeek

De basistraining wordt ook als 5-daagse intensive in Groesbeek aangeboden. We verblijven dan in conferentieoord De Poort. Een heerlijke plek gelegen in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte maken het een ideale plek om onze cursus hier te geven. Er wordt heerlijk gekookt en de medewerkers zijn super gastvrij. 's Avonds kun je een kampvuur maken om je lekker aan te warmen.

De inhoud van de training is hetzelfde als de basistraining, wat je echter niet meekrijgt is het oefenen met je intervisiegroepje en oefencliënten tussen de trainingsdagen door. Je kunt dat wel met de andere deelnemers organiseren na thuiskomst. Verder krijgt eigen proces als coachee meer aandacht tijdens deze intensive. Dat maakt de 5-daagse intensief, maar ook bijzonder waardevol.


Voor wie

De training staat open voor zowel ervaren als iets minder ervaren coaches.

Voorwaarden voor deelname:

 • HBO opleidingsniveau
 • Ervaring in het begeleiden van mensen of afgeronde coachopleiding
 • Minstens drie jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling
 • Stabiel en geaard in je zijn

Onze trainingen hebben primair als doel om jou te leren hoe je de natuur kan integreren in jouw werk met mensen. We gaan er dus vanuit dat je ervaring hebt in het begeleiden van mensen. We bieden dus geen basis opleiding coaching aan, met supervisie trajecten, een ontwikkeljaar, etc. Wel zullen aandacht geven aan de belangrijkste vaardigheden van de coach, zoals

 • Goed luisteren
 • Neutraal waarnemen
 • De juiste (open) vragen stellen
 • Zicht hebben op valkuilen als: willen adviseren, meedenken, helpen
 • Een veilige ruimte creëren
 • etc

Wat bedoelen we met persoonlijke ontwikkeling en stabiel en geaard zijn? Dat je de tijd en de ruimte hebt genomen om onder begeleiding (individueel of tijdens cursussen en retraites) te kijken naar je eigen dieper liggende patronen, je angsten en schaduwkanten en in staat bent verantwoording te nemen voor je eigen emoties en je handelen. Want dit is precies waar we onze cliënten in gaan begeleiden.

We vragen niet dat je al je issues hebt opgelost, dat hebben wij zelf ook niet, maar wel dat er bewustzijn is op de thema's die in je leven spelen. En dat je basis stevig genoeg is om een veilig anker te zijn voor je cliënt. Bel ons gerust als je twijfelt of je hier aan voldoet.


Bonusmateriaal

Als student van deze training krijg je gratis toegang tot De Engelstalige online training Nature Based Coaching. Dat betekent dat jouw training wordt ondersteund met uniek filmmateriaal, waarin je Nanette aan het werk ziet, video tutorials en een uitgebreid online stappenplan, waar je je leven lang toegang toe hebt. Je ontvangt ook steeds alle updates én je kan in de toekomst onbeperkt vragen insturen over zaken waar je in de toekomst tegenaan loopt in je praktijk. Bij de training zitten Nederlandse vertalingen.

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het opzetten van je eigen praktijk, of wil je een groeispurt maken met je bestaande praktijk, dan kun je de online audiotraining Natuurlijk Ondernemen erbij bestellen tegen een gereduceerd tarief (200 € ipv 350 €). Na inschrijving voor de intensive ontvang je hiervoor een mail met een kortingscode twv 150 €.

Deze training die bestaat uit 17 waardevolle lessen. Hierin deelt Nanette haar kennis over succesvol ondernemen via podcasts, zodat je niet vastgekluisterd hoeft te zitten aan je beeldscherm. Je krijgt daarnaast schriftelijke uitleg, een helder stappenplan en inspirerende opdrachten in de natuur, waarmee je een mooie organische (door)start kan maken van jouw bedrijf.


Studiebelasting

De training bestaat uit 5 lesdagen. Daarnaast ben je een uur per dag kwijt aan het doorlezen van het lesmateriaal en evalueren van hetgeen je geleerd hebt. Het lezen van de boeken op de literatuurlijst is optioneel. Na de training gaat het studeren eigenlijk verder. Je wordt verzocht zoveel mogelijk te gaan coachen met oefenencliënten. Heb je nog weinig coachervaring, dan adviseren we om minimaal 5 volledige oefentrajecten te doen, voor je met betalende cliënten aan de slag gaat. Ben je meer ervaren, dan kan dat al eerder.


Data

 

Zie AGENDA

 

Prijs

De prijs voor de training bedraagt:

1749 €

De prijs voor de overnachtingen en de maaltijden komt er nog bij en ligt rond 475 € (dit betaal je rechtstreeks aan De Poort).

 

Let op: Omdat De Poort zich moet houden aan de horeca maatregelen, is deelname aan  deze training vooralsnog alleen mogelijk als je in het bezit bent van een geldige QR-code.

 

 • Alle onderwijsactiviteiten van Innersteps zijn vrijgesteld van BTW.
 • De mogelijkheid voor gespreid betalen tref je op de aankooppagina.
 • Klik hier als je werkgever of een instantie jouw cursus betaalt