Natuurlijk ondernemen

Je bent (natuur) coach en hebt een mooie website, je laat jezelf zien op Facebook, je schrijft blogs en deelt mooie folders uit voor de groepswandelingen die je aanbiedt. En dat doe je al een flinke tijd. Maar het levert je maar weinig op. Weinig klanten, weinig deelnemers. Moedeloos word je ervan. Waar ligt dat toch aan?

Waarschijnlijk aan een heleboel kleine dingen. Ogenschijnlijk kleine factoren, maar wel factoren die essentieel zijn om zichtbaar te zijn en klanten naar je toe te laten komen.  Vergeet je één belangrijke schakel, dan stagneert de hele boel.

Je hoeft geen agressieve marketing te voeren om toch een bloeiende praktijk te hebben. Maar je moet wel weten waar je in het hele proces van starten, website bouwen, je aanbod creëren, relaties opbouwen, etc precies op moet letten.

In de afgelopen 20 jaar heb ik hier enorm veel kennis over opgedaan en die kennis heb ik succesvol in praktijk gebracht. Dit alles wil ik heel graag met jou delen in deze online audio cursus Natuurlijk ondernemen.


Plezier
is de leidraad

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen een unieke en waardevolle plek heeft in het groter geheel. Die plek hoef je niet te bevechten, maar word je van nature gegeven. Als jij doet waar je goed in bent en waar je zelf veel plezier in hebt, en je dient daar anderen mee, dan zal het universum jou aan alle kanten in ondersteunen. Dat is mijn ervaring en daarin ligt ook mijn vertrouwen.

Net als alle organismen in de natuur, kent ook jouw ondernemerschap een eigen tempo van groeien en bewegen. Dat hoeft niet sneller dan jij aankan, maar ook niet langzamer. Er is een tempo, dat precies is afgestemd op jouw passie en plezier in het coachen, en dat plezier, is de leidraad. Wie alleen afgaat op de belofte van veel geld, gaat te snel. Wie bang is om zichzelf te laten zien, zal te langzaam gaan, wie voeling houdt met de passie voor het coachen, zal precies het juiste tempo vinden.


Een helder stappenplan

Wil je een bloeiende praktijk, dan heb je een helder plan nodig om jezelf zichtbaar te maken en cliënten naar je toe te trekken. Dat bied ik jou in deze cursus. Een uitgewerkt plan, waarmee jij vanuit je hart en in je eigen tempo, acties kunt gaan ondernemen die jou helpen zichtbaar te worden. Stappen met verschillende opties, zodat jij keuzes kan maken die precies bij jou passen en je niets hoeft te doen wat je niet leuk vindt.

De cursus bestaat uit 17 boeiende lessen en tal van praktische opdrachten. De inhoud tref je zowel op schrift als op audio, zodat je niet de hele tijd achter je beeldscherm hoeft te zitten. Enkele opdrachten kun je alleen buiten uitvoeren. Zowel de audiolessen als de opdrachten kun je downloaden op je telefoon, zodat je er altijd lekker mee naar buiten kan.


Prijs

De prijs voor deze cursus bedraagt

350 €

* Vrijgesteld van BTW.

 
Ik wil graag een bloeiende praktijk