3 Daagse basistraining voor ervaren coaches

Ben je coach of therapeut en heb je al minstens 5 jaar een goed lopende eigen praktijk, dan is de compacte 3-daagse cursus wellicht iets voor jou.

De cursus biedt je in een korte tijd de mogelijkheid om jouw kennis en expertise met de natuur te verbinden. Hoe maak je de vertaalslag van binnen naar buiten? Welke geschikte werkvormen kan ik op welk moment inzetten?

We werken ervaringsgericht en oefenen telkens in de rol van coach en cliënt. De unieke en inspirerende werkvormen brengen je cliënt in zeer korte tijd naar de kern van het vraagstuk. Op een manier die moeiteloos en organisch gaat.

Voorwaarden deelname

  • HBO opleidingsniveau
  • Minstens 5 jaar een eigen goedlopende praktijk
  • Minstens 5 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling

Wat leer je en wat krijg je mee?

We doorlopen de complete route van een coachtraject via 5 belangrijke fases: doel bepalen, verkennen, verdiepen, verbreden, voltooien. Bij iedere fase leer je de natuur op diverse manieren in te zetten met krachtige werkvormen. De aandacht ligt op natuurlijk coachen. Hoe kun je werken vanuit flow en moeiteloosheid?

Wat je meekrijgt zijn gedegen tools en tips, een hand-out met een duidelijk stappenplan om een compleet coachtraject in de natuur te kunnen vormgeven, helder omschreven ondersteunende informatie en  begeleiding van een zeer ervaren trainer.


Accreditatie

Aan het eind van de training krijg je een deelname certificaat. Je kunt hierna deelnemen aan de Vervolgtraining in Baarn en ook aan de Verdiepingsweek in Portugal. De volgende beroepsverenigingen: BATC, VBAG , Beroepsvereniging Groene Zorg en HOLOS Beroepsorganisatie hebben de opleiding geaccrediteerd.


Kosten, tijden & lokatie

De bijeenkomsten hebben plaats op buitenplaats De Hoorneboeg, gelegen aan de Hilversumse hei. We starten telkens om 10.30 uur en eindigen om 17.00 uur. We verzamelen bij De Kas. Bordjes vanaf de parkeerplaats wijzen je de weg.  Lunch wordt verzorgd.

Data:
15, 22, 29 juni 2020 ( Trainer: Nanette)
16, 23 & 30 sept 2020 (Trainer: Nanette)

De kosten voor deze training bedragen

1199 euro

* De mogelijk voor gespreid betalen tref je op de aankooppagina