3-daagse basistraining voor ervaren coaches

Ben je coach of therapeut en heb je al minstens 5 jaar een goed lopende eigen praktijk, dan is de compacte 3-daagse cursus wellicht iets voor jou.

De cursus biedt je in een korte tijd de mogelijkheid om jouw kennis en expertise met de natuur te verbinden. Hoe maak je de vertaalslag van binnen naar buiten? Welke geschikte werkvormen kan ik op welk moment inzetten?

We werken ervaringsgericht en oefenen telkens in de rol van coach en cliënt. De unieke en inspirerende werkvormen brengen je cliënt in zeer korte tijd naar de kern van het vraagstuk. Op een manier die moeiteloos en organisch gaat.

Voorwaarden deelname

  • HBO opleidingsniveau
  • Minstens 5 jaar een eigen goedlopende praktijk
  • Minstens 5 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling

Voor info over het inhoudelijke programma en het bonusmateriaal verwijzen we graag naar de informatie zoals omschreven bij de basistraining in de Hoorneboeg.

Weet je niet zeker of deze variant bij jou past? Kijk dan nog even op de pagina: Welke training moet ik kiezen?


Studiebelasting

De training bestaat uit 3 lesdagen.  Daarnaast ben je een uur per bijeenkomst kwijt aan het doorlezen van het lesmateriaal en evalueren van hetgeen je geleerd hebt. Het lezen van de boeken op de literatuurlijst is optioneel.


Kosten, tijden & lokatie

De bijeenkomsten hebben plaats op buitenplaats De Hoorneboeg, gelegen aan de Hilversumse hei. We starten telkens om 10.00 uur en eindigen om 16.30 uur. We verzamelen bij De Kas. Bordjes vanaf de parkeerplaats wijzen je de weg.

Data: zie AGENDA

De kosten voor deze training bedragen:

1299 €

* Inclusief lunches.
* Alle onderwijsactiviteiten van Innersteps zijn vrijgesteld van BTW.
* De mogelijkheid voor gespreid betalen tref je op de aankooppagina.
* Klik hier als je werkgever of een instantie jouw cursus betaalt.