3-Daagse basistraining voor ervaren coaches

Ben je coach of therapeut en heb je al minstens 5 jaar een goed lopende eigen praktijk, dan is de compacte 3-daagse cursus wellicht iets voor jou.

De cursus biedt je in een korte tijd de mogelijkheid om jouw kennis en expertise met de natuur te verbinden. Hoe maak je de vertaalslag van binnen naar buiten? Welke geschikte werkvormen kan ik op welk moment inzetten?

We werken ervaringsgericht en oefenen telkens in de rol van coach en cliënt. De unieke en inspirerende werkvormen brengen je cliënt in zeer korte tijd naar de kern van het vraagstuk. Op een manier die moeiteloos en organisch gaat.

Voorwaarden deelname

  • HBO opleidingsniveau
  • Minstens 5 jaar een eigen goedlopende praktijk
  • Minstens 5 jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling

Wat leer je en wat krijg je mee?

We doorlopen de complete route van een coachtraject via 5 belangrijke fases: doel bepalen, verkennen, verdiepen, verbreden, voltooien. Bij iedere fase leer je de natuur op diverse manieren in te zetten met krachtige werkvormen. De aandacht ligt op natuurlijk coachen. Hoe kun je werken vanuit flow en moeiteloosheid? Hoe kun je nog meer vertragen? Hoe blijf je in de eenvoud? Maar ook: hoe vertaal je alle inzichten naar de concrete praktijk? Hoe zorg je voor helderheid en focus?

Wat je meekrijgt zijn gedegen tools en tips, een hand-out met een duidelijk stappenplan om een compleet coachtraject in de natuur te kunnen vormgeven, helder omschreven ondersteunende informatie en  begeleiding van zeer ervaren trainers.


Studiebelasting

De training bestaat uit 3 lesdagen.  Daarnaast ben je een uur per bijeenkomst kwijt aan het doorlezen van het lesmateriaal en evalueren van hetgeen je geleerd hebt. Het lezen van de boeken op de literatuurlijst is optioneel.


Bonusmateriaal

Als student van deze training krijg je gratis toegang tot De Engelstalige online training Nature Based Coaching. Dat betekent dat jouw training wordt ondersteund met uniek filmmateriaal, waarin je Nanette aan het werk ziet, video tutorials en een uitgebreid online stappenplan, waar je je leven lang toegang toe hebt. Je ontvangt ook steeds alle updates én je kan in de toekomst onbeperkt vragen insturen over zaken waar je in de toekomst tegenaan loopt in je praktijk. Bij de training zitten Nederlandse vertalingen.

Heb je behoefte aan ondersteuning bij het verder laten groeien van je praktijk, dan kun je de online audiotraining Natuurlijk Ondernemen erbij bestellen tegen een gereduceerd tarief (200 € ipv 350 €). Na inschrijving voor de 3-daagse ontvang je hiervoor een mail met een kortingscode t.w.v. 150 €.

Deze training die bestaat uit 17 waardevolle lessen. Hierin deelt Nanette haar kennis over succesvol ondernemen via podcasts, zodat je niet vastgekluisterd hoeft te zitten aan je beeldscherm. Je krijgt daarnaast schriftelijke uitleg, een helder stappenplan en inspirerende opdrachten in de natuur, waarmee je een mooie organische (door)start kan maken van jouw bedrijf.


Kosten, tijden & lokatie

De bijeenkomsten hebben plaats op buitenplaats De Hoorneboeg, gelegen aan de Hilversumse hei. We starten telkens om 10.00 uur en eindigen om 16.30 uur. We verzamelen bij De Kas. Bordjes vanaf de parkeerplaats wijzen je de weg.

Data: zie AGENDA

De kosten voor deze training bedragen:

1299 €

* Inclusief lunches.
* Alle onderwijsactiviteiten van Innersteps zijn vrijgesteld van BTW.
* De mogelijkheid voor gespreid betalen tref je op de aankooppagina.
* Klik hier als je werkgever of een instantie jouw cursus betaalt.