Je wilt al een tijdje voor jezelf beginnen als wandelcoach of natuurcoach, maar ergens ligt daar een drempel die je tegenhoudt. Of je bent wellicht al voor jezelf begonnen, maar het loopt maar niet. Je vraagt je af: Wat houdt me tegen? Ben ik wel goed genoeg? Is er wel een plek voor mij tussen al die andere coaches? Wat is eigenlijk mijn doelgroep en hoe word ik zichtbaar op de markt?

Met deze boeiende training begeleidt Nanette je stap voor stap door al die vragen heen. Elke stap zal leiden tot concrete acties, die passen bij jouw manier van zijn. Doel is dat jij uit je verkramping komt en vanuit een natuurlijke flow, op jouw eigen unieke wijze, met plezier en vol vertrouwen je eigen praktijk gaat starten en tot bloei brengt.

‘Ook het ondernemerschap kent een natuurlijke kringloop’

Leidraad en spiegel in dit proces is de natuur die ons omringt. Zoals ieder levend organisme op aarde een eigen rol en betekenis in het groter geheel heeft, is er voor jou, met jouw talenten, ook een unieke plek die van bijzondere waarde is. Wil jij volledig tot bloei kunnen komen, dan is het van belang gunstige condities te creëren. Als de grond vruchtbaar is, er genoeg regen valt, dan krijgt de sinaasappelboom veel sinaasappels. En zoals er een natuurlijke kringloop is, van bloesem naar oogst, zo kent ook het ondernemerschap een natuurlijke kringloop. Ook hier geldt: volg en respecteer de wetten van de natuur. Probeer niet een appel te zijn als je een sinaasappel bent, ga geen vruchten plukken, als ze nog niet rijp zijn.

Het programma bestaat uit 5 trainingsdagen verdeeld over ruim een half jaar. Tussen de trainingsdagen door werk je actief aan concrete opdrachten. We zullen veel buiten werken.

Het programma

  • Is je wens helder? Hoe ziet jouw ideale praktijk eruit?
  • Wat is de ‘niche’ die werkelijk bij je past?
  • Wat houdt je tegen om te starten, welke aannames zitten in de weg? En hoe kun je je (zelf)vertrouwen voeden?
  • Hoe creëer je een helder aktiviteiten aanbod?
  • Op welke ‘natuurlijke’ manieren kan jij jezelf zichtbaar maken op de markt?

Aan het eind van de training heb je een concreet stappenplan uitgewerkt en ben je klaar om met je praktijk van start te gaan, dan wel een goede doorstart te maken.

Tijden & lokatie

Alle bijeenkomsten hebben plaats in de bossen van Baarn. We starten telkens om 10.30 uur en eindigen om 17.00 uur. We verzamelen buiten, voor de ingang van eethuys De Generaal, dat schuin achter het treinstation van Baarn ligt, naast de spoorwegovergang.

Kosten

749 euro (inclusief lunch in De Generaal)

Data 2014/2015

23 okt, 4 dec, 29 jan, 12 mrt, 23 april

Reserveren

Schrijf je hier in om te reserveren of informatie aan te vragen

Oeps! We konden je formulier niet vinden.