Basistraining natuurcoaching in Portugal

De basistraining wordt ook als intensive in Portugal aangeboden. Je verblijft dan op een prachtig eco-resort, kan genieten van de zon, de zee en de prachtige natuur van de Algarve. De weken worden als zeer inspirerend en verdiepend ervaren. Lees hier hoe anderen de week hebben beleefd.

Inhoud

De inhoud van de training in Baarn is hetzelfde als die in Portugal. Wat je echter niet meekrijgt  is het oefenen met je intervisiegroepje en oefencliënten tussen de trainingsdagen door. Je kunt dat wel met de andere deelnemers organiseren na thuiskomst. Verder krijgt eigen proces als coachee meer aandacht tijdens de week in Portugal. Dat maakt de week intensief, maar ook bijzonder waardevol.

De trainingen in Portugal staan ook open voor Engelstaligen. dus het kan voorkomen dat we Engels als voertaal gebruiken met zonodig vertaling naar het Nederlands.

Voor wie

De training in Portugal staat open voor zowel ervaren als iets minder ervaren coaches. Heb je nog maar heel weinig coachervaring, voel je je hierin nog wat onzeker, maar heb je wel plannen een eigen praktijk te starten, dan raad ik je aan de training in Baarn te volgen. Daar krijg je de mogelijkheid veel te oefenen, het geleerde goed te integreren en dilemma’s in te brengen bij iedere volgende les.

Voorwaarden voor deelname basistraining:

  • HBO opleidingsniveau
  • Ervaring in het werken met mensen
  • Minstens drie jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling

Prijs

  • Training: 1199 euro
  • Vlucht naar Faro: afhankelijk van je eigen keuze
  • Accomodatie: klik hier

Voor praktische info over je verblijf, prijzen overnachtingen, etc klik hier
Voor data zie agenda

Reserveren