Intensive Portugal

De basistraining wordt ook als intensive in Portugal aangeboden. Je verblijft dan op een prachtig eco-resort, kan genieten van de zon, de zee en de prachtige natuur van de Algarve. De weken worden als zeer inspirerend en verdiepend ervaren. Lees hier hoe anderen de week hebben beleefd.

De inhoud van de training in Portugal is hetzelfde als die in Nederland. Wat je echter niet meekrijgt  is het oefenen met je intervisiegroepje en oefencliënten tussen de trainingsdagen door. Je kunt dat wel met de andere deelnemers organiseren na thuiskomst. Verder krijgt eigen proces als coachee meer aandacht tijdens de week in Portugal. Dat maakt de week intensief, maar ook bijzonder waardevol.


Voor wie

De training in Portugal staat open voor zowel ervaren als iets minder ervaren coaches. Heb je nog maar heel weinig coachervaring, voel je je hierin nog wat onzeker, maar heb je wel plannen een eigen praktijk te starten, dan raad ik je aan de jaartraining in Nederland te volgen. Daar krijg je de mogelijkheid veel te oefenen, het geleerde goed te integreren en dilemma's in te brengen bij iedere volgende les.

Voorwaarden voor deelname:

  • HBO opleidingsniveau
  • Ervaring in het begeleiden van mensen of afgeronde coachopleiding
  • Minstens drie jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling
  • Stabiel en geaard in je zijn

Wat bedoelen we met persoonlijke ontwikkeling en stabiel en geaard zijn? Dat je de tijd en de ruimte hebt genomen om onder begeleiding (individueel of tijdens cursussen en retraites) te kijken naar je eigen dieper liggende patronen, je angsten en schaduwkanten en in staat bent verantwoording te nemen voor je eigen emoties en je handelen. Want dit is precies waar we onze cliënten in gaan begeleiden.

We vragen niet dat je al je issues hebt opgelost, dat hebben wij zelf ook niet, maar wel dat er bewustzijn is op de thema's die in je leven spelen. En dat je basis stevig genoeg is om een veilig anker te zijn voor je cliënt. Bel ons gerust als je twijfelt of je hier aan voldoet.


Dagindeling

Dag 1 is aankomstdag. Je kunt die dag gebruiken om lekker aan te komen, de omgeving te verkennen en met de andere deelnemers kennismaken. We gebruiken de avondmaaltijd voor een informele introductie. Het trainingsprogramma start de volgende ochtend om 9.30 uur. We werken dagelijks van 9.30 tot circa 4 uur. Er is één vrije dag tussendoor. Het lesprogramma eindigt op dag 7 rond 4 uur. Dag 8 is vertrekdag.


Prijs

Prijs voor reis en overnachting, lees verder
De prijs voor de training bedraagt op dit moment

1749 euro

(vrijgesteld van BTW)

* De mogelijkheid voor gespreid betalen tref je op de aankooppagina.
* Klik hier als je werkgever of een instantie jouw cursus betaalt.

 

 

Accommodatie

Innersteps werkt samen met twee prachtige, sfeervolle plekken: Quinta da Alfarrobeira en Casa Vale de Lama in zuid Portugal. In de agenda kun je zien op welke plek de training plaats vindt.

Quinta da Alfarrobeira is een zinnenstrelend landgoed, waar elke kamer en elk plekje buiten met oog voor kunst en sfeer is gemaakt. In het gedeelte wat aan Innersteps beschikbaar wordt gesteld zou je je zomaar in een Moors paleis kunnen wanen, zo mooi zijn de badkamers, de gewelven, de antieke deuren en de oude betegelde vloeren.
Het landgoed is al jaren een geliefde rust en ontmoetingsplek voor bewuste en kunstzinnige gasten afkomstig uit alle delen van de wereld. Lees meer

Casa Vale de Lama is zowel een biodynamische boerderij, met als specialisme permacultuur, als een een prachtig eco-resort. Bij alle activiteiten die er worden ontplooid, staat steeds de verbinding tussen mens en natuur centraal. Het resort wordt gerund door jonge enthousiaste Portugese mensen, die vol liefde en aandacht jouw verblijf tot een optimale ervaring maken. Je verblijft er op basis van volpension. Er wordt ongelooflijk lekker biologisch gekookt met groenten en kruiden uit eigen tuin. Ook voor onze pick-nick krijgen we met aandacht bereide maaltijden mee.
De zeer ruime nieuwe kamers hebben allemaal een eigen badkamer met bad en uitzicht op zee. Ze bestaan uit een ruime mezzanine en een benedenverdieping met openslaande deuren naar de tuin. Voor foto's en meer info, klik hier.


Prijzen accomodatie

Quinta da Alfarrobeira
Prijzen variëren van 210 euro tot 420 euro per week, afhankelijk of je in een 1 persoons of gedeelde kamer met of zonder eigen badkamer verblijft. Klik hier voor meer info, foto's en exacte prijzen. Het aantal 1 persoonskamers is beperkt. Indeling gaat op basis van binnenkomst boeking. We proberen je voorkeur zo veel mogelijk te honoreren, maar kunnen die niet altijd garanderen.

* Op Quinta da Alfarrobeira zorg je zelf voor ontbijt en lunch en op je vrije dag ook voor het diner. Voor de avondmaaltijden op de vijf trainingsdagen zal een kok heerlijk biologisch komen koken. De kosten hiervoor bedragen 100 euro p.p. (5 x 3-gangen menu). 

Casa Vale de Lama
Ruime 3 pers kamer: 456 € p.p.
Ruime 2 pers kamer: 530 € p.p.
Ruime 1 pers kamer: 750 €

Alle kamers hebben 2 losse bedden beneden en 1 bed op een slaapverdieping, een eigen badkamer met bad en een eigen terras met hangmat en zeezicht. Op het terrein zijn voldoende plekjes om je terug te trekken. Klik hier voor foto's en een sfeerimpressie

De prijs is inclusief alle maaltijden.


Vlucht & transfer

Vlucht boeken naar Faro doe je zelf. Ryanair en Transavia bieden goedkope vluchten vanaf diverse bestemmingen. Zodra wij je reservering binnen hebben, ontvang je een uitgebreide mail met informatie over mogelijkheden hoe je vanaf het vliegveld naar de accommodatie kan reizen.


Data

Vanwege de Coronacrisis is deze intensive verplaatst naar NL

Zie: Intensive Groesbeek

Trainer: Marenthe de Bruijne

 

Wanneer er weer mogelijkheden voor de intensive PT zijn, zullen we dit hier vermelden.