Spirituele verdiepingsweek Portugal

Deze week richt zich op de spirituele verfijning van jouw grondhouding als coach. Je leert je zijnskwaliteiten te vergroten en te vertrouwen op de natuurlijke beweging van het coachproces. Je verbindt je nog meer met de natuur en dit zal merkbaar zijn in je manier van coachen en je manier van leven. Je zult meer flow en moeiteloosheid ervaren, meer vertrouwen en minder angst. Je zal ruimer en transparanter zijn. Je zult coachen vanuit een natuurlijke aanwezigheid: helder, intuïtief, scherp en liefdevol.


Leidraad in het programma zijn de 5 natuurwetten, die de basis vormen van het werk van Innersteps. Iedere trainingsdag richten we ons op één van de wetten.

Net als in de basistraining oefenen we dagelijks in de rol van coach en cliënt. Waar we in de basistraining vooral vanuit psychologisch perspectief de vraag van de cliënt benaderen, kijken we nu vanuit een spiritueel perspectief naar de gegeven situatie. Je zou kunnen zeggen dat we leren te kijken met de blik van de Boeddha. En we nodigen de cliënt uit met eenzelfde blik te kijken. Hiermee activeren we de hartsenergie en leren we het ego om te ontspannen. De cliënt zal minder angst en meer vertrouwen ervaren. En jij als coach zal nog meer zakken in zijn. 

De week is een leerweek met het karakter van een retraite. Er zullen veel stilte momenten zijn en meditatie is een dagelijks onderdeel van het programma. Ook gaan we nog bewuster contact maken met de heelheid van de natuur.


Dagindeling

Dag 1 is aankomstdag. Je kunt die dag gebruiken om lekker aan te komen, de omgeving te verkennen en met de andere deelnemers kennismaken. We gebruiken de avondmaaltijd voor een informele introductie. Het trainingsprogramma start de volgende ochtend om 9.30 uur. We werken dagelijks van 9.30 tot een uur half 4. Er is één vrije dag tussendoor. Het programma eindigt op dag 7 rond een uur of drie. Dag 8 is vertrekdag.


Accommodatie

Je verblijft deze week op Quinta da Alfarrobeira, een zinnenstrelend landgoed, waar elke kamer en elk plekje buiten met oog voor kunst en sfeer is gemaakt. Het landgoed is al jaren een geliefde rust en ontmoetingsplek voor bewuste en kunstzinnige gasten afkomstig uit alle delen van de wereld. Lees meer

De overnachtingsprijs  varieert van 210 euro tot 350 euro per week, afhankelijk of je in een 1 persoons of gedeelde kamer met of zonder eigen badkamer verblijft. Klik hier voor meer info, foto's en exacte prijzen. Het aantal 1 persoonskamers is beperkt. Indeling gaat op basis van binnenkomst boeking. We proberen je voorkeur zo veel mogelijk te honoreren, maar kunnen die niet altijd garanderen.

Je zorgt zelf voor ontbijt en lunch en op je vrije dag ook voor het diner. Voor de avondmaaltijden op de vijf trainingsdagen zal een kok heerlijk biologisch komen koken. De kosten hiervoor bedragen 100 euro p.p. (5 x 3-gangen menu). 


Vlucht & transfer

Vlucht boeken naar Faro doe je zelf. Ryanair en Transavia bieden goedkope vluchten vanaf diverse bestemmingen. Zodra wij je reservering binnen hebben, ontvang je een uitgebreide mail met informatie over mogelijkheden hoe je vanaf het vliegveld naar de accommodatie kan reizen.


Kosten & data

De verdiepingsweek wordt gegeven door Nanette en heeft plaats van

datum nog niet gepland

De kosten (excl vlucht en accomodatie) bedragen

1499 euro

(vrijgesteld van BTW)

*De mogelijkheid tot gespreid betalen tref je op de verkooppagina