Verdiepingstraining Natuurcoaching

De verdiepingstraining richt zich op de spirituele verfijning van jouw grondhouding als coach.Je leert je zijnskwaliteiten te vergroten en te vertrouwen op de natuurlijke beweging van het coachproces. Je verbindt je nog meer met de natuur en dit zal merkbaar zijn in je manier van coachen en je manier van leven. Je zult meer flow en moeiteloosheid ervaren, meer vertrouwen en minder angst. Je zal ruimer en transparanter zijn. Je zult coachen vanuit een natuurlijke aanwezigheid: helder, intuïtief, scherp en liefdevol.

Deze training is alleen als intensive te volgen in Portugal

Voor wie

Voor hen die de basistraining hebben gevolgd en in overleg voor psychotherapeuten en coaches die meer dan vijf jaar een eigen praktijk hebben.

Begeleiden vanuit een hoger perspectief

Net als in de basistraining oefenen we in de rol van coach en cliënt in de natuur met diverse inspirerende werkvormen. Waar we in de basistraining vooral vanuit psychologisch perspectief de vraag van de cliënt benaderen, kijken we nu vanuit een spiritueel perspectief naar de gegeven situatie. Je zou kunnen zeggen dat we leren te kijken met de blik van de Boeddha. En we nodigen de cliënt uit met eenzelfde blik te kijken. Hiermee activeren we de hartsenergie en leren we het ego om te ontspannen. De cliënt zal minder angst en meer vertrouwen ervaren. En jij als coach zal nog meer zakken in zijn. 

Programma & praktische info

Voor een overzicht van het programma, klik hier
Voor praktische info, klik hier

Prijzen

  • Training: 1199 euro
  • Vlucht naar Faro: afhankelijk van je eigen keuze
  • Accomodatie: klik hier

Data

Zie agenda

Reserveren