Geïnspireerd werken en gelukkig leven met de natuur als inspiratiebron. Het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap. Daarin wil Innersteps graag een wegwijzer zijn. Jou als professional en als persoon leren te vertrouwen op het natuurlijk ritme van het leven.
Vanuit deze gedachte, die tevens steunt op een Boeddhistische levensvisie, biedt Innersteps verfrissende programma’s in Portugal en in Nederland, om (startende) coaches en leidinggevenden te ondersteunen in de professionalisering van hun werk en hun eigen persoonlijke ontwikkeling.
Alle programma’s hebben standaard buiten plaats en de natuur is altijd een actief onderdeel van het programma.

Het aanbod

Het aanbod bestaat uit drie onderdelen:

  1. Individuele coaching. Hierbij loopt Nanette al wandelend als supervisor, coach, adviseur of sparringpartner voor korte of langere tijd met je mee om jou te ondersteunen in het ontwikkelen van natuurlijk leiderschap. Doel is je leven en werk in een natuurlijke flow te brengen.
  2. Opleiding. Trainingen en workshops die zowel gericht zijn op het vergroten van je vaardigheden als coach, als het verdiepen van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor wie wandelcoach wil worden, of meer wil doen met de natuur in zijn/haar werk als coach of leidinggevende. Er zijn programma’s in Nederland en ook in Portugal.
  3. Retraites in Portugal Bezinningsweken die erop gericht zijn het contact met jezelf en het leven te verdiepen en te ontdekken hoe je meer geluk kunt ervaren. Ook non-professionals kunnen aan deze activiteiten deelnemen.