Even weg van thuis, van de hectiek van werk en dagelijkse verplichtingen. Los van alle prikkels, je laven aan de stilte en rust van de natuur. Je hoofd leegmaken en gewoon zijn met wat er is. Met wat er leeft in jou, wat zich wil laten zien. En misschien is dat wel even helemaal niets. Gewoonweg rusten in zijn.

Wie zichzelf een individuele retraite gunt, geeft zichzelf een groot kado. Niets is krachtiger voor jouw eigen fundament dan in stilte met jezelf zijn. En je zult verrast zijn wat zich vanuit de stilte zal ontvouwen.

Nanette heet je graag welkom in haar gastenhuis en begeleidt jouw individuele retraite met 2 dagelijkse meditaties, korte reflectie momenten en diverse individuele opdrachten die je in je eigen tijd kunt uitvoeren.

Verblijf

Tijdens deze week kun je in het gastenhuis van Nanette logeren tegen gereduceerd tarief*. Je hebt het hele huis, inclusief meditatieruimte voor jezelf. Je verblijft er op basis van logies, dat betekent dat je zelf je maaltijden bereidt. Je kunt lekker luieren in de tuin, wandelen in de omgeving of uitwaaien aan zee. Het is handig om een autootje te huren, zodat je mobiel bent. Voor meer info zie ook: Casa Samatha.

* Gereduceerd tarief geldt niet voor het hoogseizoen

Kosten:

De kosten voor het retraiteprogramma bedragen 225 euro.
De kosten voor de vlucht naar en het verblijf in Portugal zijn afhankelijk van het seizoen: zie Casa Samatha

Oeps! We konden je formulier niet vinden.