In Portugal laat de natuur zich in april al haar uitbundigheid zien. Het is de mooiste maand van het jaar, met velden vol kleur en geur. Paars, geel, rood. Rijpe sinaasappels aan de bomen, vijgen in de knop. Het is een tijd vol groei en belofte. Verlangen dat vraagt om expressie.

In deze week maken we contact met ons diepste verlangen en geven dat uitdrukking via diverse vormen van expressie in en met de natuur. We zullen dansen, zingen, schilderen en schrijven. Dit alles omhuld in meditatieve aandacht. Expressie biedt je de mogelijkheid om terug te keren naar je natuurlijke levendigheid, want wat vastzit en niet ademt stagneert, wat beweegt en ademt kan groeien en zich ontplooien.

Doel van deze week is zowel lichaam als geest te schonen, zodat je weer vol levensenergie en vitaliteit naar huis zal keren.

We verblijven in het prachtige eco resort Vale de Lama, een inspirerende plek die mensen op diverse manieren met de natuur verbindt. Het centrum is omringd met olijf-, amandel- en johannesbroodbomen en verbouwt eigen ecologische produkten. Er wordt ongelooflijk lekker en gezond gekookt. Er is een heerlijk zwembad. De kamers zijn ruim en verzorgd en hebben allemaal uitzicht op zee. Het strand ligt op 30 minuten loopafstand.

Het 6 daags programma is zowel overdag, als ‘s avonds, maar laat voldoende ruimte over in de middag om lekker aan het zwembad te luieren, het nabije stadje Lagos of het strand te bezoeken.

Data

26 april - 2 mei 2015

Kosten

De kosten voor het programma inclusief 6 overnachtingen, alle maaltijden, gebruik van zwembad etc bedraagt 875 euro. Je slaapt dan op een grote 2/3 persoonskamer en suite, bestaande uit een luxe badkamer, een slaapgedeelte op de begane grond en een slaapgedeelte op een ruime mezzanine.

Wil je die gehele ruimte voor je alleen, dan betaal je een éénpersoonstoeslag van 35 euro per dag. Je slaapt dan boven en hebt beneden een eigen zitgedeelte met openslaande deuren naar de tuin.

Vlucht & transfer

Je boekt  je eigen ticket naar Faro. Transavia en Ryanair hebben vluchten rechtstreeks naar Faro vanaf diverse plaatsen in NL, Duitsland en België. De prijzen variëren enorm, afhankelijk van seizoen en aanbiedingen. Bij boeking wordt je nader geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden om bij het resort te komen. (Trein, airport-transfer of huurauto).

Schrijf je hier in om te reserveren

Oeps! We konden je formulier niet vinden.