Spirituele verdiepingsweek Portugal

Als je de basistraining hebt gevolgd (in Baarn, Portugal of als 3 daagse) kun je je inschrijven voor de spirituele verdiepingsweek in Portugal. Deze bijzondere training richt zich op de spirituele verfijning van jouw grondhouding als coach. Je leert je zijnskwaliteiten te vergroten en te vertrouwen op de natuurlijke beweging van het coachproces. Je verbindt je nog meer met de natuur en dit zal merkbaar zijn in je manier van coachen en je manier van leven. Je zult meer flow en moeiteloosheid ervaren, meer vertrouwen en minder angst. Je zal ruimer en transparanter zijn. Je zult coachen vanuit een natuurlijke aanwezigheid: helder, intuïtief, scherp en liefdevol.


Begeleiden vanuit een hoger perspectief

Net als in de basistraining oefenen we in de rol van coach en cliënt in de natuur met diverse inspirerende werkvormen. Waar we in de basistraining vooral vanuit psychologisch perspectief de vraag van de cliënt benaderen, kijken we nu vanuit een spiritueel perspectief naar de gegeven situatie. Je zou kunnen zeggen dat we leren te kijken met de blik van de Boeddha. En we nodigen de cliënt uit met eenzelfde blik te kijken. Hiermee activeren we de hartsenergie en leren we het ego om te ontspannen. De cliënt zal minder angst en meer vertrouwen ervaren. En jij als coach zal nog meer zakken in zijn.

Meditatie en stilte vormen belangrijke onderdelen van deze week, die daarmee ook het karakter van een retraite heeft.


Programma & praktische info

Voor een overzicht van het programma, klik hier
Voor praktische info, klik hier

Prijzen

  • Training: 1050 euro
  • Vlucht: afhankelijk van je eigen keuze
  • Accomodatie: klik hier

Data

Zie agenda

Dagindeling

Dag 1 is aankomstdag. Je kunt die dag gebruiken om lekker aan te komen, de omgeving te verkennen en met de andere deelnemers kennismaken. We gebruiken de avondmaaltijd voor een informele introductie. Het trainingsprogramma start de volgende ochtend om 9.30 uur. We werken dagelijks van 9.30 tot een uur half 4. Er is één vrije dag tussendoor. Het programma eindigt op dag 7 rond een uur of drie. Dag 8 is vertrekdag.

 

Accommodatie

We verblijven op Quinta da Alfarrobeira, een zinnenstrelend landgoed, waar elke kamer en elk plekje buiten met oog voor kunst en sfeer is gemaakt. In het gedeelte wat aan Innersteps beschikbaar wordt gesteld zou je je zomaar in een Moors paleis kunnen wanen, zo mooi zijn de badkamers, de gewelven, de antieke deuren en de oude betegelde vloeren.
Het landgoed is al jaren een geliefde rust en ontmoetingsplek voor bewuste en kunstzinnige gasten afkomstig uit alle delen van de wereld. Lees meer


Prijzen accomodatie

De prijzen van de kamers variëren van 210 euro tot 420 euro per week, afhankelijk of je in een 1 persoons of gedeelde kamer met of zonder eigen badkamer verblijft. Klik hier voor meer info, foto's en exacte prijzen. Het aantal 1 persoonskamers is beperkt. Indeling gaat op basis van binnenkomst boeking. We proberen je voorkeur zo veel mogelijk te honoreren, maar kunnen die niet altijd garanderen.

* Op Quinta da Alfarrobeira zorg je zelf voor ontbijt en lunch en op je vrije dag ook voor het diner. Voor de avondmaaltijden op de vijf trainingsdagen zal een kok heerlijk biologisch komen koken. De kosten hiervoor bedragen 100 euro p.p. (5 x 3-gangen menu). 


Vlucht & transfer

Vlucht boeken naar Faro doe je zelf. Ryanair en Transavia bieden goedkope vluchten vanaf diverse bestemmingen. Zodra wij je reservering binnen hebben, ontvang je een uitgebreide mail met informatie over mogelijkheden hoe je vanaf het vliegveld naar de accommodatie kan reizen.


Data

Je kunt nu reserveren voor de volgende data:

2-9 nov 2019 op Quinta da Alfarrobeira
9-16 mei 2020 op Casa Vale de Lama


Prijs training

De prijs voor de training (exclusief overnachtingen en transfers) bedraagt

1199 euro