Kennismaken opleiding natuurcoaching

Wil je graag wandel- of natuurcoach worden en kennismaken met de opleiding natuurcoaching van Innersteps, kom dan naar één van de introductie workshops in de bossen van Baarn. De workshops duren drie uur en zijn gevuld met inspirerende werkvormen. Er zijn individuele oefeningen, maar we oefenen ook in de rol van coach of cliënt. De workshops worden altijd als zeer verrijkend ervaren.

Sfeerimpressie introductie workshop Natuurcoaching Baarn

GRATIS?

De prijs bedraagt 75 euro, maar….  als je binnen een week na de workshop besluit de opleiding te komen volgen, krijg je het deelnamebedrag gekort op de trainingsprijs en is daarmee de kennismaking geheel gratis.*

* De introductie workshop werd voorheen aangeboden als gratis proeverij. Dat was geheel vrijblijvend. Door het overweldigend aantal aanmeldingen, en het grote aantal serieuze belangstellenden die we bij een volle groep moesten teleurstellen, hebben we besloten om vanaf 2019 de vrijblijvendheid stop te zetten en daarvoor in de plaats betaalde Introductie workshops te geven, met daarbij reductie van het deelnamebedrag voor degenen die serieus verder willen.

Data: 13 febr, 14 maart en 12 april 2019

Tijden

10.30 tot 13.30 uur

Plaats

We verzamelen buiten, voor de ingang van eethuys De Generaal, dat schuin achter het treinstation van Baarn ligt, naast de spoorwegovergang.

Reserveren