Zelfcoach programma

Wat doe jij als je het even niet meer weet? Blijf je maar malen in je hoofd? Herhaal je telkens weer dezelfde gedachten?

Vaak blijven we veel langer hangen in een situatie dan goed voor ons is. Simpelweg omdat we niet weten hoe we weer helderheid kunnen creëren.

Word stil en neem afstand

Helderheid ontstaat vaak als we even afstand kunnen nemen van de spinsels in ons hoofd. Als we onszelf toestaan om stil te worden en in alle rust de tijd nemen om te horen wat ons hart wil vertellen.

Het hart spreekt het liefst via beelden. Heldere antwoorden, die direct binnen komen. Wij merken dat iedere keer weer als we in de natuur werken en beelden laten spreken.

Zoek jij op dit moment helderheid?

Het zelfcoachprogramma In 7 stappen naar verlichting (verlichting staat hier voor helderheid) is een audioprogramma, dat je kan beluisteren als je het bos in gaat. Nanette is op dat moment even jouw coach. Ze stelt vragen en geeft jou opdrachten. De natuur zal je vervolgens alle helderheid geven die je nodig hebt.

  • Je kijkt naar wat er speelt
  • Je ontdekt waar je wezenlijk naar verlangt
  • Je onderzoekt welke obstakels er in de weg zitten
  • En wat er nodig is om weer verder te bewegen.

En het leuke is: je kunt het programma onbeperkt herhalen. Iedere keer als je ergens mee zit, biedt deze coaching je helderheid. Gegarandeerd!

Lijkt het je wat? Bestel het programma via de knop hieronder.

Kosten: 35 €

* Vrijgesteld van BTW.
* Dit programma biedt ook een mooie kennismaking met ons werk.

 
Ik wil het programma bestellen